Kerstvakantie? Weekendje weg naar Texel!

Het is bijna kerstvakantie! Maar wat staat er bij u op de planning? Bankhangen, een grote schoonmaak of misschien wel een weekendje genieten op Texel? Dat laatste vinden wij een heel goed idee. Los van het feit dat Texel binnen Nederland is, hoeft een weekendje Texel helemaal niet duur te zijn. De overtocht van Den Helder naar Texel per auto kost slechts 37 euro op moment van schrijven. Dit betreft een retourticket. Ook de prijzen van de hotels op Texel zijn zeker niet hoog. Zo boekt u al 2 overnachtingen voor 2 personen voor minder dan 150 euro. Dus ook voor degene met de kleinere portemonnee is het zeker mogelijkheid om te genieten in eigen land.

Texel kent vele mooie bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Wij hebben voor u de mooiste bezienswaardigheden op Texel op een rijtje gezet. Ook qua overnachting helpen wij u graag verder. Wij hebben een speciale pagina met Hotels op Texel op basis van prijs, beoordeling en luxe (aanwezige voorzieningen).

Uitgebreide informatie over de Boot naar Texel vindt u op onze homepage.

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen