Trouwen op Texel maakt jouw trouwdag onvergetelijk

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Texel is Natuurlijk een fantastisch vakantie-eiland.  Jaarlijks trekt Texel duizenden toeristen. Dat komt omdat het zo’n mooi eiland is waar voor iedereen wel wat te beleven valt. Want of je nou van natuur of actie houdt, op Texel is het allemaal mogelijk. Van wandelen en fietsen door de duinen tot kitesurfen en karten op het strand. Maar heb je je weleens gerealiseerd dat trouwen op Texel heel erg mooi en uniek is? Want als je trouwt op Texel bezegel jij jouw huwelijk op een hele unieke manier op een uniek eiland. Hier lees je alles over waarom trouwen op Texel zo bijzonder en mooi is.

Pure romantiek

Texel heeft van nature iets romantisch. Dat is misschien niet helemaal uit te leggen maar het is de combinatie van de natuur, de rust die het eiland uitstraalt en natuurlijk de magie van de zee. Daarnaast zijn er op Texel veel mooie hotels en restaurants waar jij heerlijk met jouw huwelijksgasten kunt dineren en overnachten.

Doordat je van het vaste land af bent heb je ook direct het gevoel dat je echt op vakantie bent. Dat je echt even ver weg bent terwijl je gewoon in Nederland op de Waddeneilanden bent. Texel biedt een speciale sfeer en die leent zich perfect voor een mooi huwelijksceremonie.

Je mag overal trouwen

Wat zo bijzonder is op Texel is dat je overal op het eiland mag trouwen. Dus wil jij elkaar het ja-woord geven tussen de duinen? Geen enkel probleem. Of heerlijk met je blote voetjes op het zandstrand van Texel, elkaar diep in de ogen kijken en dan de eeuwige trouw beloven? Het kan en mag allemaal. En dat maakt ook dat Texel echt een mooi eiland is om elkaar de liefde te beloven.

Qua budget kun je het zelf natuurlijk zo gek mogelijk maken als je zelf wilt. Als je namelijk met een hele grote groep gasten blijft overnachten dan wordt trouwen op Texel wel een duur gebeuren. Maar gelukkig zijn er heel veel meer mogelijkheden.

Huwelijksnacht aan het strand of in een luxe hotel

Ook voor de huwelijksnacht heb je op Texel veel mogelijkheden. Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooie vakantiewoning heerlijk aan het strand van Texel of je gaat voor een luxe hotel met luxe hotelkamers of bruidssuite. De keuzemogelijkheden zijn op Texel echt onbeperkt en het is dus ook een kwestie wat er bij jullie past en wat jullie voorkeur is als bruidspaar.

Trouwen op Texel is een unieke belevenis en iets waar je jaren later nog met veel trots en liefde aan terug zult denken. En wat te denken van het feit dat Texel enorm fotogeniek is? Wat een mooie trouwreportage zal dat worden!

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen