Verfrissende boottochten op Texel

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Texel en activiteiten, er is zoveel keuze dat het bijna lastig is om een keuze maken wat je nou allemaal wilt doen. Je hebt natuurlijk maar beperkt vakantie dus het is wel belangrijk om een selectie aan activiteiten te maken die je tijdens je vakantie wilt ondernemen. Een van de bijzondere dingen die je op Texel eigenlijk niet mag missen is een boottocht. Je hebt er namelijk op Texel een aantal waaruit je kunt kiezen. Hier lees je alles over de boottochten die Texel te bieden heeft.

Zeehonden spotten met de boot

Hoe mooi is het om de zeehonden eens van dichtbij te kunnen bekijken als je op vakantie in Texel bent? Dat is nu mogelijk en sterker nog, in de maanden september oktober en november kun je zelfs wadlopen richting de zeehonden. Dat is echt een hele bijzondere ervaring die je niet mag missen.

Rondvaart Texel

Wat ook erg bijzonder om te doen is een rondvaart Texel. Bekijk dit prachtige eiland eens vanaf het water en laat je verrassen met wat het eiland jou allemaal te bieden heeft. Texel is omgeven door de zee en wil je haar in haar volle pracht zien dan is een rondvaart echt een aanrader.

Een dagje eilandhoppen

Texel is natuurlijk omgeven door de andere Waddeneilanden en hoe leuk is het om met de boot een bezoekje aan een van de andere eilanden te brengen. Dat is mogelijk met de boot vanaf Texel want je kunt nu een dagje eilandhoppen naar Vlieland. Hoe bijzonder is dat?

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen