De 3 beste restaurants op Texel

U woont op Texel, gaat een dagje naar Texel of misschien wel 2 weken naar Texel, het kan allemaal. Voor ons Nederlanders is goed en lekker eten erg belangrijk. Maar waar doe je dat op Texel? Hoe weet je welk restaurant goed is? Dit zijn de 3 beste restaurants op Texel op basis van reviews via Eet.nu.

Brasserie de Zwaluw

Brasserie de Zwaluw, beoordeeld met een 9,7/10 (95 reviews). Erg hoog dus. Brasserie de Zwaluw is hét kleinste restaurant van de Koog. Het restaurant is niet alleen het beste beoordeelde restaurant op Texel maar ook in 2017 door vele gasten uitgeroepen tot het leukste en meest gezellige restaurant van Texel.  In 2011 behaalde het restaurant een 2e plaats tijden “Restaurant van het jaar 2011”.

Het restaurant is vijf dagen per week geopend. Op dinsdag en woensdag is het restaurant gesloten.
Meer info op www.hoteldezwaluw.nl

Beachclub Texel

Net als Brasserie de Zwaluw bevindt dit restaurant zich in De Koog. Het leuke van Beachclub Texel is dat het 365 dagen per jaar open is vanaf 10.00 uur. Dus of het nu maandag, zondag, 2e kerstdag of pasen is, bij Beachclub Texel staan de deuren voor u open! Voor 1 mei 2018 droeg het restaurant de naam: “Paal 19 Texel”. Het restaurant heeft op basis van 5 reviews een 9,1/10 ontvangen.

Het restaurant is zoals de naam doet vermoeden gelegen aan het strand, u geniet dus van een fantastisch uitzicht!
Meer info op www.beachclubtexel.nl

‘t Schoutenhuys

‘t Schoutenhuys, een restaurant midden in het centrum van Den Burg. Het restaurant is gevestigd in een statig pand dat dateert uit 1652. Dit is tevens het oudste stenen gebouw op heel Texel! ‘t Schoutenhuys is onderdeel van Hotel De Lindeboom. Het aanbod bestaat uit kleine gerechtjes, ook wel “gerechies” genoemd. Het restaurant heeft op basis van 36 reviews een 9/10 ontvangen.

Geen trek in “gerechies”? Hotel De Lindeboom beschikt ook over een brasserie.
Meer info op www.lindeboomtexel.nl

3 gedachten over “De 3 beste restaurants op Texel”

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen