De boot naar Texel vanaf uw luie stoel ervaren

Voor zowel vakantiegangers als inwoners van Texel blijft het leuk: de veerboot van Den Helder naar Texel. Hoewel de oversteek maar zo’n 4,2 kilometer is met een reistijd van ongeveer 20 minuten blijft het genieten. De techniek blijft bijzonder, met je auto op een boot rijden die je vervolgens naar een eiland brengt. Heeft u geen plannen om naar Texel te gaan maar wilt u graag ervaren hoe het is om met de boot naar Texel te gaan? Dat kan. Er is namelijk een 360 graden video beschikbaar waarmee je zelf kunt bepalen waar je kijkt, net echt dus. Vermoedelijk is deze video gemaakt vanaf de Dokter Wagemaker gezien we in de video zien dat we het paradepaardje van Teso tegenkomen, de Texelstroom.

Wat is er te zien in de video?

Ten eerste zie je dat de auto’s de boot betreden. Eenmaal binnen ziet u de instructies voor voertuigen: Motor af, remmen vast en alarm uit. Het alarm van uw auto moet worden uitgeschakeld vanwege schommeling van de boot die mogelijk uw autoalarm kunnen activeren. Vervolgens kun je genieten van het prachtige uitzicht waar men onder andere een ander schip ziet en meerdere meeuwen. Verder ziet u nog de voorzieningen aan boord, de machinekamer, de ruimte waar de kapitein zit en de boot bestuurt. De video eindigt met het aanmeren van de boot in de haven van Texel.

Een video zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Hieronder kunt u de video bekijken en zelf de boottocht ervaren. We horen graag wat u er van vindt!

1 gedachte over “De boot naar Texel vanaf uw luie stoel ervaren”

  1. Volgende week gaan wij met de boot naar texel. Mijn zoon van 7 is erg zenuwachtig voor de oversteek maar na het kijken van deze video kijkt hij er enorm naar uit!!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen