Pasen op Texel vieren? Doen!

Het Paasweekend is een van de vele momenten in het jaar dat Texel een prachtige bestemming is. Pasen op Texel kun je zien als de start van het zomerseizoen, waarbij de lammetjes door het weiland huppelen en de natuur volop in de bloei staat. Pasen op Texel is een heerlijke tijd waarbij je met het gezin kunt genieten van elkaar en de prachtige natuur. Dit veelzijdige waddeneiland heeft het heel jaar door veel te bieden, maar met Pasen ontdek je Texel met een heerlijke lentezon op je gezicht. Het hele weekend staan er leuke paasevenementen gepland die je niet mag missen!

Paasuitjes op het eiland

Pasen op Texel betekent niet alleen genieten van de natuur, maar ook struinen langs leuke voorjaarsmarkten. Zo zijn er op verschillende plaatjes op het eiland leuke markten waar je terecht kunt voor tweedehands en nieuwe spullen. Ook leuk: de jaarlijkse Lammetjeswandeltocht van Texel. Tijdens dit evenement wandel je langs weilanden waar je overal vrolijke lammetjes zal zien huppelen. Je ziet niet alleen veel jonge dieren, maar je leert ook alle mooi plekjes van het eiland kennen. Met recht een verrassende wandeling over het prachtige Texel.

Je mogelijkheden voor Pasen op Texel

Wil je een dagje naar Texel om hier de heerlijke lentesfeer te proeven of om gewoon een verkwikkende wandeling te maken in prachtige natuur? Je kunt eenvoudig met de boot vanaf Den Helder op het waddeneiland komen. Met de auto kun je op de boot parkeren, maar er zijn ook andere parkeermogelijkheden bij Den Helder en op Texel. Je kunt er voor kiezen om een nachtje of heel weekend op Texel te verblijven, maar je kunt aan het einde van de dag gewoon weer met de boot terug naar Den Helder. De dienstregeling van veerboten naar Texel vind je hier.

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen