In de meivakantie naar Texel

De temperaturen worden hoger in mei en dat betekent het begin van het zomerseizoen. En waar kun je die nu beter doorbrengen dan op Texel? In de meivakantie naar Texel staat garant voor een heerlijke vakantie met voor ieder wat wils. Fietsen en wandelen zijn een van de meest geliefde activiteiten op het waddeneiland, maar er zijn voor jong en oud nog veel meer opties. Kunst, cultuur, winkelen, met kinderen of zelfs wellness: alles is mogelijk. Je kunt met de veerboot vanuit Den Helder heen en aan het einde van de vakantie weer terug. In de meivakantie naar Texel met je partner of het hele gezin? Hier vind je de mogelijkheden.

Musea en dagjes uit

Een van de vele mogelijkheden tijdens een meivakantie op Texel is een dagje weg naar een musea of dierentuin. Texel Zoo is een leuke dierentuin voor jong en oud met allerlei zoogdieren, vogels en reptielen van over de hele wereld. Natuurlijk is ook het Ecomare, de opvang voor zeehonden, een aanrader. Hier kun je zeehonden en bruinvissen van dichtbij bekijken. Dagelijks kun je meekijken tijdens het voeden van deze dieren. Andere leuke dagjes uit zijn naar het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum, Kaap Skil en natuurlijk de Vuurtoren van Texel.  Zowel voor kinderen als huisdieren is Texel een zeer geschikte vakantiebestemming.

Leuke activiteiten op Texel

In de meivakantie naar Texel? Dan kun je volop genieten van de natuur die overal in de bloei staat. Behalve wandelen en fietsen kun je op Texel ook paardrijden langs de kust, vissen, een boottocht maken, golfen, karten en allerlei wateractiviteiten doen. Zoek je naar meer adrenaline? Texel is ook zeer geschikt voor parachute springen en rondvluchten boven het eiland. Daarnaast zijn er leuke groepsexcursies mogelijk: ga bijvoorbeeld met het gezin wadlopen! De meivakantie naar Texel staat voor genieten van een heerlijk verblijf op een prachtig stukje Nederland.

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen