Korting op uitje op Texel

Ga je binnenkort naar Texel? Dan wil je vast graag ook leuke dingen doen. Zoals Kitesurfen, uit eten, strandlopen, naar de kaasboerderij of de vuurtoren bezoeken. En wist je dat je daar ook daar kortingen voor kunt vinden. Zo wordt je bezoek leuk en voordelig. Hieronder een aantal tips:

1. Bezoek Ecomare

Ecomare is een geweldig museum met als thema de zee, ecosystemen en de natuur rondom Texel en de Waddeneilanden. Zo kun je er zeehonden shows bezoeken, fosielen ontdekken, vissen bekijken, spelen in de speeltuinen, door de duinen struinen en dieren ontmoeten zoals diverse vogels en buinvissen. Ecomare staat garant voor een geweldige dag en koop je je tickets online. Dan krijg je 5% korting.2. Voordeel op de overtocht

2. Voordeel op de overtocht

Als je met de auto, motor of fiets naar Texel gaat. Dan kan je dat het beste doen via de boot. Dat kan bijvoorbeeld bij TESO. Zij varen vanaf Den Helder naar Texel en hoewel ze geen kortingen geven, kun je wel voordeligere tarieven krijgen op dinsdag, woensdag en donderdag. De overtocht duurt slechts 20 minuten en kinderen en huisdieren mogen gratis mee. Slim plannen kan je zo weer een hoop besparen.

3. Korting op je verblijf

Wil je langer dan een dag op Texel blijven. Dan kun je kiezen uit  1 van de vele vakantieparken, hotels, hostels, campings of appartementen. Doe je dit slim en buiten de vakantieperiodes dan kun je hoge kortingen scoren. Landel heeft bijvoorbeeld wel 8 parken op de Nederlandse Waddeneilanden en Roompot heeft er 3 op Texel zelf.

Makkelijk korting scoren. Kijk dan hier en hier.

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen