SunBeats festival Texel – Paal 17

Jaarlijks vindt het festival SunBeats op Texel plaats. Het beachfestival wordt bij beachclub Paal 17 wordt gehouden en wordt elk jaar drukker en drukker. In 2020 en 2021 is helaas door Corona het festival niet doorgegaan.

Wat is SunBeats voor festival?

SunBeats is een relatief kleinschalig festival op het strand van Texel. Het festival is geschikt voor publiek van allerlei leeftijden (wel 18+) en draait voornamelijk om dancemuziek. Dus houdt je van dancemuziek en lekker dansen op het strand? Dan is SunBeats op Texel het perfecte festival voor jou.

Line-up

De line-up voor 2022 is nog niet bekend. Maar zal bekend worden gemaakt op de officiële website van SunBeats festival Texel.

In het verleden stonden er al enkele grote namen op het podium van SunBeats, denk hierbij aan artiesten als Fedde le Grande, Roger Sanchez, Kriss Kross Amsterdam, Housequake, Erick E en Funkerman und Prok&Fitch.

Tickets en prijzen

Het festival begint aan het einde van de middag om 17:00. De earlybird en VIP tickets zijn inmiddels vaak snel uitverkocht, dus wees er snel bij. De prijzen voor 2022 zullen op de website bekend gemaakt worden. Voor een normaal ticket betaal je meestal rond de € 30,- per stuk.

Paal 17 BeachHouse

Mocht je er niet bij kunnen zijn dan is er een ander festival bij Paal 17 genaamd BeachHouse! Dit festival is kleiner opgezet dan SunBeats maar doet niet onder qua sfeer en ervaring. Kaarten voor BeachHouse bij Paal 17 kosten ongeveer €12,50 per stuk. BeachHouse is een heerlijk kleinschalig house feestje op het mooie strand van Texel. Mocht je niet bij SunBeats aanwezig kunnen zijn, dan is dit een hele goede tweede optie.

Aftermovie

Om je in de stemming te brengen voor SunBeats festival Texel, bekijk hieronder de aftermovie van 2019. Laten we hopen dat we in 2022 weer met zijn allen naar SunBeats festival kunnen!

1 gedachte over “SunBeats festival Texel – Paal 17”

Plaats een reactie

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen