SunBeats festival Texel – Paal 17

Vandaag vindt de 15e editie van SunBeats plaats. Het beach festival dat jaarlijks bij beachclub Paal 17 wordt gehouden wordt elk jaar drukker en drukker. Omdat SunBeats dit jaar 15 jaar bestaat is de wereldberoemde DJ Fedde Le Grand geboekt als hoofdact. Andere namen die vandaag hun kunsten zullen laten zien zijn Chocolate Puma, Soulvation, House4Pleasure, Mell Tierra, DJ Rose en Gio Goose.

Fedde Le Grand

Doordat Fedde Le Grand dit jaar als hoofdact geboekt is heeft SunBeats de nationale aandacht op zich weten te vestigen. Festivalgangers vanuit heel Nederland trekken vandaag richting Texel. De veerboot welke al deze bezoekers naar Texel gaat brengen draait vandaag overuren .

Fedde Le Grand is een grootheid in de dance-scene. Hij behoort volgens de DJ Mag top 100 al jaren tot de creme de la creme. Hij is bekroond met vele awards en heeft veel platen uitgebracht met andere grootheden uit de muziekindustrie. Le Grand heeft op de aller grootste festivals ter wereld gestaan zoals Coachella en Tomorrowland. Vandaag mag hij SunBeats aan dat rijtje toe gaan voegen.

Het festival begint aan het einde van de middag om 17:00. De early bird en VIP tickets zijn inmiddels uitverkocht. Mocht je toch nog willen, dan kun je alsnog gaan. Er zijn nog een aantal regular tickets beschikbaar (€30,- per stuk) op de website van SunBeats

Paal 17 Beach House

Mocht je er vandaag (met dit heerlijke weer) niet bij kunnen zijn? Dan is er een ander festival upcoming op 11 augustus genaamd Beach House! Dit festival is kleiner opgezet dan SunBeats maar doet niet onder qua sfeer en ervaring. Kaarten hiervoor zijn €12,50 per stuk en zijn hier te bestellen. Beach House is een heerlijk feestje op het mooie strand van Texel. Mocht je niet bij SunBeats aanwezig kunnen zijn, dan is dit een hele goede tweede optie.

Om je in de stemming te brengen voor SunBeats festival Texel, bekijk hieronder de aftermovie van 2017;

1 thought on “SunBeats festival Texel – Paal 17

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.