Bezoek het verrassende den Hoorn op Texel

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Dat Texel een eiland vol verrassingen is dat was allang bekend. Want een weekend of (mid)week naar Texel staat eigenlijk standaard garant voor een bijzondere beleving. Of je nou komt voor de rust, of een goede strandwandeling of kitesurfen, Texel heeft zoveel te bieden. Maar wat ook zeker niet op het lijstje mag ontbreken is den Hoorn. Dit prachtige dorpje in het zuiden van Texel heeft een hoop moois te bieden.

Kunstdorp den Hoorn

Den Hoorn is een heel klein dorpje in het zuiden van Texel. Omgeven door mooie duingebieden en het prachtige strand is dit een echte bezienswaardigheid die je gezien moet hebben. Den hoorn staat bekend als het kunstdorp, dit omdat er heel veel kunstenaars wonen.

Er valt zoveel te zien in den Hoorn, van het mooie kerkje waarvan de toren in de avond verlicht wordt tot de prachtige bloemenvelden in het voorjaar.

Overnachten in den Hoorn

Als je dan toch in het mooie zuiden vertoeft is het ook fijn om te weten dat er prachtige plekken zijn waar je kunt slapen. Zoek maar eens op `camping den hoorn Texel’ en je zult verbaasd staan wat er allemaal mogelijk is. Welkom op het mooie Texel!

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen