Leuke activiteiten voor wanneer je naar Texel gaat!

Texel is op zichzelf al een prachtig eiland waardoor het al geen straf is om erheen te gaan, maar als je er toch bent kun je net zo goed genieten van alles wat Texel te bieden heeft. Want als je gaat kijken naar de activiteiten die je kunt doen op Texel, heeft Texel meer te bieden dan dat de meeste zouden denken. Een van die activiteiten is het huren van een scooter. Aan de hand van het huren van een scooter gaan we leuke activiteiten toelichten, welke je kunt bezoeken tijdens het huren van een scooter.

Het huren van de scooter zelf

Voordat je de wilde rondrit kunt doen moet je natuurlijk eerst een scooter huren Texel. Zonder een scooter is het namelijk nogal een stukje lopen, ondanks Texel nog wel mee valt hoe groot het is. Maar aangezien er zoveel te doen is op Texel helpt een scooter hierbij. En om Texel te behouden in zijn volle glorie, wordt er de mogelijkheid geboden om een elektrische scooter huren. Een elektrische scooter heeft namelijk minder uitstoot dan een normale scooter.

Verfrissende activiteiten

Wanneer je op een warme zomerse dag ervoor hebt gekozen om de scooter te huren, kun je tussendoor wel wat afkoeling gebruiken. Gelukkig zijn er meerdere activiteiten die je kunt doen die deze afkoeling bieden. Zo kun je bijvoorbeeld langs het vliegveld van Texel gaan en een extreme vorm van afkoeling kiezen, want hoe hoger je komt hoe kouder het is. Dus wat is nu een betere manier om af te koelen, dan tussendoor even een parachutesprong in te plannen. Daarnaast is een parachutesprong ook een mooie kans om heel Texel van boven te kunnen bekijken, misschien zelfs om de volgende stop te bedenken. Bijvoorbeeld de ijsboerderij op Texel welke lekker verfrissend ijs biedt.

Stedentrip en natuur

Daarnaast heeft Texel ook een paar leuke dorpjes waar je langs kunt, het mooiste van de rit tussen de dorpen is de rijke natuur die Texel te bieden heeft. Daarnaast heb je in Oudeschild een mooie oude havenstad, waar je met de scooter even bij de vismarkt kan stoppen voor de lunch. Ook kun je naar Den Burg wat meer de stad van Texel is, hier kun je heerlijk shoppen en een terrasje pakken. Daarnaast heb je ook nog De Koog welke meer gefocust is op strandsport, zoals vliegeren en windsurfen. Tot slot heb je ook de cocksdorp waar één keer per week een markt gehouden wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.