Kroegen op Texel

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Het uitgaansleven op Texel is erg levendig. Helemaal in de periodes dat er veel toeristen op het eiland te vinden zijn. Je vindt er dan ook meerdere kroegen over het hele eiland verspreid. Als je van cocktails houdt heb je mogelijkheden, maar ook als je van speciaal biertjes houdt. Zo is er in het uitgaansleven ook voor iedereen wel een gelegenheid naar wens te vinden. Een aantal van deze gelegenheden staan op deze pagina op een rij.

Café de 12 Balcken

Bij dit café kan je terecht voor het drinken van een goed glas wijn of een van e bieren van een kleinere brouwerij. Zij hebben altijd de meest bijzondere bieren voor je geselecteerd en op de kart gezet. Een bezoek aan dit café zal dan ook niet teleurstellend zijn.

Le Berry

In De Koog aan het begin van de Dorsstraat vind je Le Berry. In dit leuke café kan je genieten van de meest heerlijke cocktails die je maar kan bedenken. In de avond kan je lekker helemaal los gaan op de beats van de muziek. Dat wil wel na een paar heerlijke cocktails.

De Sam Sam

Overdag is dit een brasserie, maar in de avond worden de tafels en de stoelen aan de kant gezet en verandert het in een bar dancing waar je kan genieten van muziek uit de jaren 80 en 90. In het voorseizoen en in de winter is deze open van woensdag tot en met zondag en in de zomer is hij iedere dag geopend.

’t Biervat

’t Biervat vind je in de Koog. Dir is gewoon een heel erg gezellig café. Er is altijd wel iets te doen. Ze organiseren altijd leuke activiteiten. Tijdens evenementen op het eiland zijn ze ook altijd van de partij. Een bezoek aan dit café staat garant voor een feestje.

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen