Een spannende solextocht beleven op Texel

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Hoe heerlijk is het als je op vakantie mag gaan naar Texel? Want dit is een van de meest populaire Waddeneilanden van ons land. En terecht. Want Texel heeft gewoon heel erg veel te bieden aan haar bezoekers. Eindeloze wandelpaden door de prachtige duinen, de heerlijke zee die altijd voor verrassingen zorgt en de gezellige sfeer die overal op het eiland heerst. Op Texel heerst altijd een soort vakantiegevoel en dat begint al zodra je op de boot stapt. Het mooie van Texel is, is dat er ook veel te beleven valt. Er zijn veel activiteiten die je kunt doen. Een daarvan is de solextocht.

Met de solex door de duinen over het eiland

Solex rijden Texel, als je hier op zoekt op google dan kom je gelijk al jaloersmakende beelden tegen. Want hoe schattig is het nou eigenlijk om op een solex te kunnen verplaatsen? Dat is echt ontzettend leuk om te doen en geeft een absoluut gevoel van vrijheid. De solex is natuurlijk een vervoersmiddel die vroeger echt dagelijks werd gebruikt en nu uit het straatbeeld is verdwenen.

En juist daarom is het zo leuk om de solex er weer eens bij te pakken en heerlijk te genieten van het mooie eiland Texel. Met de solex kom je overal op het eiland. En je verplaatst je ook nog eens heel snel.

Ook leuk als bedrijfsuitje

Een solextocht op Texel is ook heel erg leuk om te organiseren als een bedrijfsuitje. Dit kun je samen met je collega’s doen, lekker scheuren over het eiland en daarna de dag afsluiten met een hapje en een drankje.

Eigenlijk is een solextocht overal wel leuk voor. Of het nou voor jezelf is of voor een activiteit met vrienden en familie. De solextocht is spannend, avontuurlijk en onvergetelijk.

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen