Heerlijk golfen op het fantastisch mooie Texel

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Golf is een fantastische sport. Het heeft onterecht een beetje het stempel dat het alleen voor rijke mensen is maar gelukkig komt daar de laatste jaren steeds meer verandering in. Golf is echt een fysieke sport want je moet veel wandelen. Dus ongemerkt ben je tijdens het spelen door enorm veel inspanning aan het leveren. Golf is een geliefde sport, door de rust die het uitstraalt en genieten van de lange wandelingen. Ook op Texel kun je genieten van golf en als je een liefhebber bent mag je deze activiteit eigenlijk echt niet overslaan.

Golf Texel

Op Golfbaan de Texelse kun jij heerlijk genieten van 18 spannende holes. In een mooie omgeving te midden van de prachtige duinen van Texel. Dat is een fantastische ervaring die je niet mag missen. Of je nou een geoefende speler bent of dat je voor de eerste keer golf wilt spelen, op de golfbaan in Texel is het mogelijk.

Een ideaal uitje om samen met een collega, vriend of vriendin te mogen doen. En daarna kun je ook nog eens lekker genieten van een hapje en drankje.

Geniet van de mooie omgeving

Tijdens het golfen op de Texelse kun jij gelijk genieten van de schoonheid van Texel. Deze is gewoonweg adembenemend. Texel biedt zo’n mooie natuur en om in deze mooie omgeving te mogen golven is gewoon een groot feest. Trakteer jezelf daarom ook op een mooie golfmiddag tijdens jouw vakantie op Texel. Deze mag echt niet op jouw vakantie ontbreken.

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen