Blokarten op Texel, een spannend avontuur

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Dat Texel een geweldig eiland is waar veel te beleven valt, dat weten we natuurlijk allemaal wel. Texel is nu eenmaal niet voor niets zo vreselijk geliefd bij de toeristen. Dat komt door de diversiteit aan mogelijkheden. Voor elk wat wils is er te vinden. Zo kun je op Texel genieten van een heerlijke wandeling langs het strand, een bezoekje aan Ecomare of paintballen. Er zijn veel meer mogelijkheden maar heb je al eens gedacht aan blokarten? Dit is echt een fantastische spannende manier om het strand van Texel te verkennen en onveilig te maken.

Blokarten, windzeilen maar dan op het strand

Blokarten is een combinatie van zeilen en karten. Een blokart is dus niks meer of minder dan een kart met een zeil eraan bevestigd. Door de wind verplaats je je dus over het strand en deze snelheden kunnen echt behoorlijk oplopen. Blokarten is volledig veilig en je kunt op Texel het blokarten leren onder begeleiding van een instructeur.

Ook voor kinderen is het blokarten een leuk avontuur. Vanaf de leeftijd van twaalf jaar mag je al mee doen met het blokarten. Het leuke van blokarten is dat het ook niet heel duur is en daardoor voor iedereen wel toegankelijk. Blokarten Texel is fantastisch leuk.

De weersomstandigheden spelen mee

Het enige nadeel van blokarten is, is dat je afhankelijk bent van het weer. Want de kart word niet motorisch aangestuurd. Het is dus belangrijk om te weten dat als het windstil is, je helaas een andere activiteit moet zoeken. Gelukkig is er genoeg te beleven op Texel.

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen