Naar de bioscoop op Texel

Texel is een prachtig eiland voor je vakantie. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Op Texel beleef je de perfecte vakantie in eigen land.

Ben jij op vakantie op Texel en heb jij wel zin in een heerlijk avondje naar de bioscoop? Groot gelijk en het goede nieuws is dat een avondje bioscoop op Texel echt een leuke belevenis is. Of je nu alleen wilt gaan, met je partner of een groep vrienden of collega’s. Een avondje bioscoop is altijd leuk om mee te maken. En laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk altijd leuk om de nieuwste film te pakken. Of je nou op vakantie bent of niet. Even heerlijk eruit zijn en lekker genieten. Dat is belangrijk.

De cinema Texel

In den Burg vind je een prachtige bioscoop. Deze is heel makkelijk gelegen in het centrum van den Burg. Het leuke daardoor is dat als je na afloop nog even een borreltje met elkaar wilt pakken dat je heel makkelijk het centrum in loopt en een leuk tentje kunt zoeken om nog even na te zitten.

Het leuke van de cinema in den Burg is dat je heel makkelijk via de website een film naar keuze kunt uitzoeken, kunt reserveren en betalen. Dat scheelt heel veel tijd en daardoor hoef je ook niet onnodig lang in een rij te gaan staan met andere bioscoopbezoekers.

Nieuwe releases

De website geeft ook aan welke titels er op korte termijn verwacht worden in de bioscoop. Als je dus weet dat je over een paar weken Texel gaat bezoeken en je wilt dan ook een avondje bioscoop pakken kun je gelijk kijken welke films er waarschijnlijk tegen die tijd draaien. Zo kun je al op tijd een kaartje voor de bioscoop regelen. Het is maar net natuurlijk wat jouw voorkeur heeft.

Ook heeft de bioscoop een eigen eetgelegenheid waar je ook lekker kunt genieten van een hapje vooraf of achteraf.

Vragen over je vakantie naar Texel?

Neem gerust contact op, we helpen je graag!

Logo boottexel

Boottexel is hét blog waarop je alle informatie over Texel terug kunt vinden. Wij werken er hard aan om alle informatie op deze site up-to-date te houden. Mocht je toch iets tegenkomen dat niet klopt, laat het ons dan gerust weten.

Contact

Boottexel.nl is onderdeel van:

de Reuver webbeheer
Londenring 17
5152 NN Drunen